5 Monthly Favorites – October

 

Hey !ย ๐Ÿ‚

I’m a bit late sorry all, but here are my October Favorites !
If you wish, you can also read about my September Favoritesย ๐Ÿ˜Š
Now, let’s jump in and see what I’ve enjoyed all month long :

 

1.ย My New Graphics Tablet

I did some extra work, and with what I earned from that I decided to buy a graphics tablet ! I’ve always liked to draw, and with all this blogging thing going on I thought why not invest in a tablet ?
Well, I was afraid I wouldn’t get used to not actually draw on paper, but it’s just amazing ! This one is the Art Intuos from Wacom, it’s actually pretty cheap and good quality, I highly recommend it if you’re looking for something simple and efficient.

 

Here are some doodles that I made :

ย ย 

 


From left to right : Photo, Art, Comic, and Draw

 

2.ย Halloween & Autumn

Of course, October is the month of fall, and Halloween. I love to make everything pumpkin spiced, going for autumn walks, and dressing up for Halloween. It’s a really peaceful, yet fun and crafty month !

ย  ย 

๐Ÿ‚ย Check out my October related posts :

 

3. Boots & Booties Season

With autumn weather comes boot season ! It’s finally cold enough to wear these kind of shoes and I love it. I made a small selection of boots and ankle boots that I’d love to have right now (if someone I know is reading right now : Christmas is coming soon, just sayin’).

Click on the pictures to get to the websiteย :

 

ย ย 

ย ย ย ย 

ย ย ย ย 

 

4.ย My New Organization Frame

I’m always kind of struggling with organization in general, especially concerning social media as I never use it in my personal free time.
That’s why I though of setting up a kind of tracking board (it’s basically a frame with a paper inside, I write on it with a board pen) to remember to post some things on social media everyday, and Ideas about what to post ! It’s working pretty fine for now.

 

5. Fiber Internet

Finally, we go connected to optical fiber internet ! I couldn’t be happier, Victor and I are both video game lovers (especially online ones), which always made it difficult whenever I wanted to upload pictures for my blog while he was on his computer at the same time. It was just waaay too laggy and slow. But now, at last, we can do everything at the speed of light !ย โšก๏ธ

 

 

pin thisย ย 

 

What are your own favorites for October ?ย ๐Ÿ˜Š

See ya !ย ๐Ÿ

 

signature 2

Posted by

๐Ÿ‚๐ŸŒŸ๐Ÿ

7 thoughts on “5 Monthly Favorites – October

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s